قرض الحسنه ویژه
حساب پسانداز قرضالحسنه ویژه
معرفی
افراد و سازمان های زیادی در کشور ما هستند که توانایی مالی مطلوبی دارند و علاقهمندند به کسانی که نیاز فوری به کمک مالی دارند یا به کارکنانشان وام بدهند، اما به چند دلیل این کار را انجام نمی دهند.
دلیل اول این است که نمیتوانند امور اداری و گرفتن وثیقهها و دیگر کارهایی که برای پرداخت وام و بازگشت اصل پول ضروری است انجام بدهند و انجام این کارها برای آنها سخت است.
دلیل دیگر آن این است که تصور میکنند اگر بدون انجام این مقدمات، وامی را پرداخت کنند، در صورتی که وام گیرنده اقساط وامها را پرداخت نکند، منابع مالی آنها از بین میرود و مدرک و مستندی هم در دست ندارند که بتوانند با کمک آن، مبلغ پرداخت شده را از گیرنده وام پس بگیرند.
اما بانک قرض الحسنه با « حساب پس انداز قرض الحسنه ویژه» اش این مشکلات را برای این افراد و سازمانها حل کرده است و از این به بعد آنها میتوانند تنها با افتتاح حساب قرض الحسنه ویژه در هریک از شعب بانک ، با شیوهای مطمئن، به راحتی و در زمانی کوتاه از طریق بانک به همه افرادی که میخواهند وام بدهند و بههیچ وجه نگران از دست رفتن پول خود نباشند
سپرده قرض الحسنه پس انداز ویژه، سپرده قرض الحسنه ای است که مخصوص افراد خیر و نیکوکار می باشد و طبق نظر سپرده گذار به صورت وام قرضالحسنه از طریق بانک به اشخاص حقیقی و مؤسسات خیریه و عامالمنفعه اعطا میشود.
این کار چگونه انجام میشود؟
فرد یا سازمانی که می خواهد به افراد وام دهد، یک فقره حساب سپرده پس انداز قرض الحسنه ویژه در بانک افتتاح می کند و مبلغی را در این حساب واریز میکند.
پس از آن با بانک قرضالحسنه تفاهمنامهای امضا میکند و طبق آن تفاهمنامه به بانک اجازه می دهد از پولی که به حساب خود واریز کرده به افرادی که معرفی میکند به اندازهای که خود او معین میکند وام بدهد. پس از امضای تفاهم نامه نسبت به اخذ کد اعتبار از حسابداری اقدام میگردد.
بانک طبق قانون میتواند به هر یک از افراد معرفی شده حداقل 3میلیون ریال و حداکثر 1 میلیارد و500 میلیون ریال وام قرض الحسنه بدهد.
صاحب حساب میتواند مبلغ وام قابل پرداخت به هر شخص را مشخص کند تا بانک به همان مقدار به افراد وام پرداخت کند.
کارمزد این وامها حداکثر 4 درصد (قابل مذاکره) است که میتوان آن را از گیرنده وام و یا از صاحب حساب دریافت کرد.
پس از واریز مبلغ به حساب و امضای تفاهمنامه، بانک قرض الحسنه مدارک و مستندات لازم را از افرادی که گیرنده وام هستند دریافت میکند و پس از آن وام را به افراد پرداخت میکند. مبلغ این وام از سپرده پس انداز قرض الحسنه ویژه کسر میشود و به حساب وام گیرنده واریز میشود.
با پرداخت قسط توسط وام گیرنده مبلغ هر قسط به حساب سپرده پس انداز قرض الحسنه ویژه باز میگردد.
بانک قرض الحسنه پس از آن، پیگیری دریافت اقساط وام را هم برعهده میگیرد و در صورت تاخیر افراد در واریز اقساط، پیگیریهای لازم و قانونی را برای دریافت آن و حفظ سرمایه صاحب حساب انجام میدهد.
مدارک مورد نیاز جهت افتتاح حساب
اشخاص حقیقی : اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی
اشخاص حقوقی : اصل و تصویر مدارک ثبتی و قانونی و هویتی اعم از اساسنامه ،شرکتنامه ، اظهار نامه ثبت شرکت و اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضا
مزایای این خدمت چیست؟
اولین مزیت استفاده از این خدمت این است که بانک قرض الحسنه، تمام امکانات خود را با کارمزدی بسیار کم در اختیار افراد یا سازمانهایی که تمایل دارند به افرادی وام بدهند قرار میدهد و آنها دیگر دغدغه بازنگشتن اصل پول و زحمات ناشی از پرداخت وام و وصول اقساط رانخواهند داشت.
دوم اینکه فرد یا سازمانی که صاحب حساب سپرده پس انداز قرض الحسنه ویژه است، میتواند به پشتوانه اقساط وام هایی که افراد وام گیرنده به صندوق پرداخت میکنند، به صورت دایم افراد دیگری را برای دریافت وام معرفی کنند و این روند تا زمانی که صاحب سپرده بخواهد ادامه مییابد.
سومین مزیت این خدمت این است که فرد یا سازمان صاحب حساب میتواند از بانک بخواهد که با استفاده از شبکه گسترده شعبی که در اختیار دارد، به هر کسی در هر گوشه کشورمان وام بدهد
چهارمین مزیت این طرح این است که وام گیرنده وام را از بانک میگیرد و رابطه شخصی میان وام گیرنده و صاحب حساب سپرده پس انداز قرض الحسنه ویژه تاثیری در بازپرداخت اقساط ندارد و وام گیرنده هم نمیداند که از صاحب حساب وام گرفته است.
یعنی میشه حساب ویژه باز کرد و امتیاز حساب شخصی خود را به حساب ویژه انتقال داد و از امتیاز حساب شخصی برای وام به افراد دیگر استفاده کرد؟